احلى جاتو بيتي
والطعم ماتفرقوش عن بتاع المحلات
المقادير
5بيض نص كوب سكر فانيليا كوب دقيق معلقه صغيره بيكنج بودر معلقه صغيره محسن جل 3 معالق كبيره ماء معلقتين كاكاو من مقدار الدقيق اشيل معلقتين كبار
الطريقه
نحط البيض مع السكر والفانيليا ونضرب شويه بعدين انزل بمحسن الجل والميه وافضل اضرب لحد ما الخليط يهيش ويكون ابيض والمضرب يعمل علامات فيه كده حيكون تمام انزل بقي بالدقيق المخلوط بالبيكنج والكاكاو ويكون منخول كويس واضرب بالمضرب عادي متخافوش الخليط مش حيهبط بسبب المحسن وفي صنيه مستطيله مقاس 30×40 احط الخليط واساويه جوا الصينيه كويس جدا واحطه في الفرن علي درجه 180 لمده 10 دقايق وادخل خله للتاكد من السوا
بعد مايبرد تماما بقطعه 3اقسام واجيب شربات واسقي بفرشاه بس مش كتير حاجه بسيطه واحضر 3/4 كوب كريم شانتيه بودر وكوب ونص ماء مثلج مدوبه فيه معلقتين كبار سكر واضرب واحط كاكاو لاعطاء لون واضرب واحط فوق الطبقات واحطهم فوق بعض واساوي بسكينه واحضر كوب ماء مغلي كبير احط فيه السكينه وامسح بمنديل عشان سهوله قطع القطع وازوق بشيكولاته مبشوره من فوق واي حاجه تحبوها
والطعم ماتفرقوش عن بتاع المحلات
المقادير
5بيض نص كوب سكر فانيليا كوب دقيق معلقه صغيره بيكنج بودر معلقه صغيره محسن جل 3 معالق كبيره ماء معلقتين كاكاو من مقدار الدقيق اشيل معلقتين كبار
الطريقه
نحط البيض مع السكر والفانيليا ونضرب شويه بعدين انزل بمحسن الجل والميه وافضل اضرب لحد ما الخليط يهيش ويكون ابيض والمضرب يعمل علامات فيه كده حيكون تمام انزل بقي بالدقيق المخلوط بالبيكنج والكاكاو ويكون منخول كويس واضرب بالمضرب عادي متخافوش الخليط مش حيهبط بسبب المحسن وفي صنيه مستطيله مقاس 30×40 احط الخليط واساويه جوا الصينيه كويس جدا واحطه في الفرن علي درجه 180 لمده 10 دقايق وادخل خله للتاكد من السوا
بعد مايبرد تماما بقطعه 3اقسام واجيب شربات واسقي بفرشاه بس مش كتير حاجه بسيطه واحضر 3/4 كوب كريم شانتيه بودر وكوب ونص ماء مثلج مدوبه فيه معلقتين كبار سكر واضرب واحط كاكاو لاعطاء لون واضرب واحط فوق الطبقات واحطهم فوق بعض واساوي بسكينه واحضر كوب ماء مغلي كبير احط فيه السكينه وامسح بمنديل عشان سهوله قطع القطع وازوق بشيكولاته مبشوره من فوق واي حاجه تحبوها
المصدر: منتديات عالم الزين
via منتديات عالم الزين http://ift.tt/2b0LRjt
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire