كيفيه عمل سلطة الفلفل الاحمر والاصفر المشوى
نقدم اليوم من مطبخ منتدى عالم الزين احلى سلطه , طريقه عمل سلطه الفلفل الاحمر والفلفل الاصفر المشوى والريحان والثوم بالخطوات , طريقه جديده لعمل السلطه بالخطوات , وصفه تحضير سلطه الفلفل المشوى بالريحان والثوم , اهميه الريحان والثوم والفلفل الالوان فى القيمه الغذائيه للجسم , سلطه الفلفل الالوان المشوى بالخطوات والصور , الفلفل الحلو وفوائده العلاجية المذهلة , ميز الفلفل هو ألوانه المختلفة، كالأحمر والأصفر والأخضر، واختلاف نكهاته، فمنه الحار جدا ومنه البارد. ولكن ما يجمع جميع أنواع الفلفل هو فوائده الكثيرة، ومنها:
· يحتوي الفلفل البارد على كميات كبيرة من الكاليوم والكاليسيوم والزنك والمغنيسيوم. وهو مليء بالفيتامينات الضرورية، كفيتامين "أي" وفيتامين "بي" وفيتامين "سي". خفض نسبة الدهون والكولسترول.ويحتوي على مركبات الفلافونويد والكاروتينات ولوتين وزياكسانثين وكريبتوزانتين، وهي مضادات أكسدة تحمي الجسم من الالتهابات وتقي من الأمراض وتقلل من نسب الإصابة بأمراض القلب.
طريقة عمل سلطة الفلفل المشوى
المقادير
- 1 فلفل احمر
- 1 فلفل اصفر
- 1 فص ثوم
- 4 ورقات ريحان
- 2 ملعقة زيتون مفروم
- 1 ملعقة كابرى
- بشر ليمون
- زيت زيتون
- ملح
- فلفل
طريقة التحضير
* إدخلى الفلفل فى الفرن لمدة 15 دقيقة على درجة حرارة 200
* ثم نخرجة و نضعه ف كيس نايلون ليحتفظ بالبخار و نتركه 3 دقائق
* ثم نخرجه و قشريه ثم قطعيه شرائح بالطول
* ثم نضع الليمون و الثوم مبشورين ثم معجون الزيتون و الكابرى و الريحان المفروم
* حمصى الباجيت فى الفرن و يقدم مع العيش بالهنا
المصدر: منتديات عالم الزين
via منتديات عالم الزين http://ift.tt/2EmHDhq
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire