mardi 28 janvier 2014

كيفية عمل الحواوشي باللحم , اكلات باللحوم



كيفية عمل الحواوشي , اكلات باللحوم لكل ربة منزل محتارة فى الاكلة التى ستقدمها لاسرتها اليوم فانصحها بعمل هذا الحواوشي الشهى سهل التحضير وهايعجب كل عائلتك لانه بطعم اللحم المفروم اللذيذ بالبصل العصاج يالا شوفوا الطريقة ويارب تنال اعجابكم



كيفية عمل الحواوشي باللحم , اكلات باللحوم








طريقة عمل حواشي باللحمة



المقادير :

- لحم مفروم الكميه الي متعوده تعمليها .

- بصل قد كمية اللحم .

- فلفل مطحون

- ملح

- كزبره

- فلفل رومي

- خبز بلدي

الطريقه :

تقطيع البصل بالكميه المكتوبه ومتتخضيش من الكميه لأنها هي الي هتخلي للحوواوشي الطعم بتاع بره وبعدين تضربي البصل في الخلاط تنعميه بس وتقطعي الفلفل الرومي قطع صغيره وتحطي ملح وفلفل وكزبره حسب ما إنتي متعوده ضيفي اللحم على المكونات السابقه ثم اتركيه مدة ساعه .

جهزي العيش البلدي ياريت يكون لسه طازه افتحيه وحطي اللحمه وهي نيه جواه ؛ جهزي العدد الي يكفي اسرتك .

من الافضل انه يتعمل على البوتوجاز من فوق مش في الفرن جهزي صينيه مدهونه بزيت وضعي رغيف رغيف وغطيه واتركيه عشر دقائق على كل وجهه ؛ ثم ارفعي الرغيف لاتزيد مدة وجوده على النار عن هذه المده على نار هادئه جدا .

هذه الفتره كافيه لنضوج الأرغفه ولتصاعد رائحة الحوواوشي المميزه اللذيذه .

قدمي الحوواوشي مع أطباق السلطه الخضراء وطرنشات الطماطم بالثوم وطبق الطحينه مع إضافة قليل من الخل مع الماء أثناء تجهيزها .

جربي هتلاقي طعمه ألذ وأطعم من الحوواوشي بتاع المحلات ؛ بس احلى حاجه فيه انه لازمُه لمّه حلوه عشان تحسي بطعمه




















;dtdm ulg hgp,h,ad fhggpl < h;ghj fhggp,l







via منتدى منتديات عالم الزين http://www.al-zin.com/vb/t176489.html

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire