jeudi 8 août 2019

طريقة عمل الكبدة الاسكندراني علي اصولها

الكبدة الاسكندراني من الاكلات التي تكون سهلة التحضير ولا تاخذ وقت في عملها وممكن ان تعمل في 10 دقائق ولها طعم خطير وتقدم مع المكرونة او البطاطس المحمرة



طريقة الكبدة الاسكندراني اصولها





طريقة الكبدة الاسكندراني اصولها


نص كبدة منقوعه فى شويه خل ولمونه نصايه كدة
تانى حاجه طاسه يكون فيها معلقتين زيت ونزلى الكبدة بمعلقه عشان خاطر الزفارة متنزلش فى الزيت
تالت خطوة متقلبيش علطول سبيها دقيقتين كدة وقلبى وبعدين شرايح فلفل وفصين توم مفروم ناعم جدا


رابع خطوة نص عصرة لمونه عشان الحبايب بس مع ملح وفلفل وبهارات وحبه كارى بحب طعموا فيها بالوات
قدمى بقي مع معكرونه وبطاطس وشويه مخلل محترمين وحاولى طنين عيش و بألف هنا
نسيت ياجماعه معلشي بعد ماانقعها فى خل ولمون بشطفها فى ميا فى مصفا كدة ومتقلقيش قيمتها لسه فيها جربى وادعيلى










via منتديات عالم الزين https://ift.tt/2MOzMAO

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire