samedi 29 mars 2014

طريقة عمل سويسرول بالمربي 2014



طريقة سويسرول بالمربي 2014





المقادير

4 بيضات احمر

3 اكياس فانيليا

ملعقة صغيرة خل

كوب سكر بودرة

6 ملاعق كبيرة مياه دافية

كوب دقيق

ملعقة كبيرة بيكنج بودر

الطريقة

هنفصل الصفار عن البياض

هنضرب البياض بالمضرب

بعدها بشوية نضيفله ذرة ملح وكيس فانيليا وربع كوب السكر بودرة

ونضربهم كتير حوالى ربع ساعة

ونسيبهم

نحط فى بولا تانيه الصفار

نضربه كويس ومعاه بقية الفانيليا والخل

بعد كده نضيفله الدقيق بالتدريج ومعاه بقية كوب السكر بودرة والبيكنج طريقة سويسرول بالمربي 2014 معالق المياه الدافيه واوعى تبقى سخنه

نضربهم بالمضرب لغاية مايبقى لونه فاتح

بعد كده نحط عليه البياض بالتدريج

ونقلب بمعلقة خشب بالراحة جدا عشان الهوا ميطلعش من العجينة

نجهز صينية مستطيلة وندهنا زيت ونحط عليها ورق زبدة

ونصب فيها العجينة

وندخلها الفرن على درجة حرارة 125

انا حطيت تحتها صينية فيها مياه ودايما بعمل كده مع اى حاجة بتخلى الحاجة طريه ومتنشفش

اخدت حوالى نص ساعة

اوعى تفتحى عليها عشان متهبطش

هتطفى اول ماالوش بتاعها يحمر

نطلعها

ونكون محضرين فوطة نضيفة

نقلب عليها الصينية

ونشيل ورق الزبدة بالراحة

انا حشتها مربى فراولة

ولفتها بورق الزبدة

اهم حاجة وانتى بتلفيها تضغطى عليها

بعد مالفتها حطتها فى ورق الزبدة ودخلتها التلاجه حوالى ساعتين

طلعتها غطتها بالبودينج وسكر البودرة ودخلتها تانى التلاجه

بعد كده طلعتها وقطعتها















'vdrm ulg s,dsv,g fhglvfd 2014







via منتدى منتديات عالم الزين http://ift.tt/1hK0nUZ

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire